Scroll Top

Informatie

MEER INFORMATIE

Les van Anne is een uitgebreide leermethode voor thuis, gebaseerd op de landelijke leerlijnen van het basisonderwijs en de bijbehorende categorieën, zoals breuken, deelsommen, meten, klokkijken en meer. Door het inzetten van korte, simpele voorbeelden, die op een rustige, vriendelijke en soms grappige manier worden gegeven, ontwikkelen kinderen zich op een natuurlijke manier.

VERBETERDE REKENVAARDIGHEDEN
De lessen zijn ontwikkeld om kinderen vaardigheden voor rekenen te helpen ontwikkelen, zodat ze met zekerheid op school aan hun rekenles kunnen beginnen of om achteraf vragen te kunnen beantwoorden. Les van Anne kan dus zowel als voorinstructie (ofwel pre-teaching) als extra uitleg gebruikt worden.

ZELFVERTROUWEN
Het voornaamste doel van Les van Anne is het zelfvertrouwen bij de kinderen terugbrengen.

WERKBLADEN
Bij iedere les hoort een werkblad. Je kunt dus meteen oefenen met de nieuwe lesstof!

VOOR IEDER KIND OP ELK NIVEAU
Het maakt niet uit op welk niveau je werkt, er is altijd iets te leren!

RUST BIJ HET REKENEN
Haasten heeft geen zin. Om bij rekenen tot een goed antwoord te komen, moet je stap voor stap werken. Tijdens het bekijken van de lessen ervaar je hoe rustig werken niet alleen een stuk prettiger voelt, maar hoe het je ook tot het goede antwoord leidt.

VERNIEUWDE INZICHTEN
Soms is het lastig om iets meteen te begrijpen. Zeker als het maar 1 keer wordt uitgelegd. Als je wat dieper over iets na wilt denken, kun je de video even op pauze zetten. Je kunt de lessen ook zo vaak als je wilt terugkijken. Totdat je alles begrijpt en vernieuwde inzichten hebt gekregen!

VERBETERD REKENTEMPO
Sommige dingen moet je oefenen, oefenen, oefenen. Zoals de tafels! De lessen zijn speciaal gemaakt om ze vaker te bekijken en lekker mee te kunnen denken. Wil je nog meer oefenen? Daar zijn de oefenlessen voor gemaakt! Als je iets vaak genoeg herhaalt, hoef je er uiteindelijk helemaal niet meer over na te denken en noem je de antwoorden zo op. Het grote voordeel: Je rekentempo vliegt omhoog!

Veelgestelde vragen

De categorieën die in de algemene Nederlandse leerlijnen voor het basisonderwijs zijn opgenomen, worden behandeld. Anne werkt aan: breuken, meten, wegen, verhaaltjessommen, klokkijken, kommagetallen, verhoudingen, getalbegrip, optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen van getallen, de kalender, ruimtelijk inzicht en geldsommen.

Ja, Les Van Anne is op een Ipad, ander soort tablet en zelfs op een mobiele telefoon te openen.

Er kunnen twee kinderen uit één gezin oefenen.

Nee, dat hoeft niet. Anne vraagt de kinderen vaak om mee te doen en betrekt ze hierdoor bij de les. Soms vraagt ze er materiaal bij te pakken. Dit zijn materialen die bijna iedereen thuis wel heeft liggen, zoals een potlood, een meetlint of liniaal enzovoort.

Bij iedere les hoort een werkblad. Met een simpele druk op de knop wordt deze gedownload. Het werkblad is bedoeld om te oefenen met hetgeen er in de video is aangeleerd. Daarnaast wordt er in sommige video?s na de uitleg gelijk geoefend. Er zijn ook speciale oefenvideo’s, die helemaal in het teken staan van het oefenen van de leerstof.

De maandelijkse kosten van een abonnement op Les van Anne zijn €12,50. De cyclus van de facturering begint op de dag van inschrijving en herhaalt zich elke maand. Les van Anne heeft geen verborgen kosten en staat leden toe om op elk gewenst moment te starten of stoppen. Ouders kunnen via de pagina “mijn account” de registratie opzeggen. Op het moment dat het lidmaatschap wordt opgezegd, hebben de leden toegang tot de methode en de bijbehorende video’s tot de einddatum van de cyclus van facturering.

Dat kan! Je kunt je abonnement wijzigen via Mijn Account -> Mijn Abonnement -> Abonnement wijzigen.

KOM IN CONTACT MET ONS

Is je vraag nog niet beantwoord? Of heb je een opmerking of reactie? Dan kun je ons mailen.

Wij vinden het fijn om van je te horen!

    KvK-nummer: 742422415
    BTW: NL859822370B01