Scroll Top

Over ons

ANNE (33 jaar) is de oprichter en eigenaar van Les van Anne. Ze is opgeleid tot leraar basisonderwijs, intern begeleider en remedial teacher en oefent nu 12 jaar het vak uit. Eerst als lerares voor verschillende groepen, later gecombineerd met het werk als intern begeleider. Na een aantal jaar lesgeven, startte ze haar eigen praktijk voor bijles aan huis.

Al snel viel het Anne op dat kinderen al snel hun zelfvertrouwen verliezen als ze merken dat het rekenen niet lukt. Haar voornaamste doel van het lesgeven is het zelfvertrouwen bij de kinderen terug te brengen.

In 2013 richtte Anne haar eigen praktijk voor bijles op. Dit was dè manier om meer tijd en aandacht aan een kind te geven. De kinderen die bij Anne bijles volgden, hadden er niet alleen plezier in, maar kregen ook steeds meer zelfvertrouwen. De goede resultaten volgden al snel!

De periode waarin Anne vele kinderen in haar eigen praktijk hielp, merkte ze op dat dezelfde categorieën (denk aan breuken, keersommen en meten) telkens opnieuw, weliswaar bij het werken met een ander kind, aan bod kwamen. Hierdoor ontstond het idee om de lessen op te nemen. De aandacht en het zelfvertrouwen die Anne alle kinderen gunt, zijn door middel van deze video’s voor iedereen binnen handbereik.

LEUKSTE VAKKEN OP DE BASISSCHOOL:
Rekenen en tekenen

ALEX is mede-oprichter en eigenaar van Les van Anne. Hij is opgeleid als ICT-er en kwam er al snel achter dat hij het liefst creatief bezig is. Grote hobby’s van hem zijn fotografie en videografie. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de ICT startte hij in de bruidsfotografie. Hier kan hij zijn creativiteit in kwijt. Voor Les van Anne verzorgt hij, naast andere taken, de fotografie en videografie.

LEUKSTE VAK OP DE BASISSCHOOL:
Gym

EELCO is opgeleid tot ict-er. Naast zijn werk als leerkracht aan de Universiteit van Chiang Mai houdt hij zich bezig met het bouwen van websites. De website van Les van Anne is door Eelco gebouwd en wordt ook door hem onderhouden.

LEUKSTE VAK OP DE BASISSCHOOL:
Engels