Groep 8

Welkom op de pagina van GROEP 8!

Zit jouw zoon of dochter in groep 8 en wil je jouw kind graag ondersteunen met rekenen? Dan zit je hier helemaal goed! Les van Anne heeft talloze rekenvideo’s, waar jouw kind veilig kan leren rekenen vanaf de basis, geheel volgens de richtlijnen van de basisschool!

Bij kinderen uit groep 8, die het rekenonderwijs lastig vinden of er geheel op vastlopen, is de basis van het rekenen vaak niet goed blijven hangen. In groep 3 en groep 4 wordt er wekelijks iets nieuws aangeleerd. In groep 5, groep 6 en groep 7 gebeurt dit bijna dagelijks, waardoor sommige kinderen moeite hebben om alles bij te kunnen benen. In groep 8 wordt er nog een schepje bovenop gedaan. Voor kinderen die in groep 7 moeite hadden om de leerstof bij te benen, kan het rekenen nu echt te moeilijk worden. Sommige kinderen worden daar onzeker van. Door de extra uitleg in de rekenvideo’s van Les van Anne kan dat worden verholpen!

Wat ontvang je als je je vandaag aanmeldt voor het jaar- of maandabonnement?

  • Toegang tot de gehele videobibliotheek (meer dan 180 rekenvideo’s!) van Les van Anne.
  • Rekenonderwijs van groep 3 t/m groep 7, volgens de leerlijnen van de basisschool.
  • Toegang tot alle bijbehorende werkbladen van Les van Anne, zodat de aangeleerde kennis kan worden toegepast.
  • Kijk en herhaal de lessen zo vaak als je wilt.

Kortom: enorm leuke, leerzame en interactieve lessen, van een ├ęchte juf! Alles om jouw kind veilig en met veel plezier te leren rekenen.

Meld je direct aan. Klik hier!